Bayrakcı Metal – Çelik Konstrüksiyon – Çelik Çatı – Trapez Sac

İstanbul’daki En İyi Çelik Konstrüksiyon Firmaları

Türkiye’nin Ticaret, İş, Yatırım, Finans Merkezi Olan İstanbul, Türkiye ekonomisinde önemli bir role sahiptir. Hal böyle olunca üretim firmalarının büyük bir kısmının da İstanbul’da olması kaçınılmazdır. Firma sayısının çokluğu bazen birlikte çalışacağımız firmayı seçerken karar verme sürecimizi zorlaştırabilir. İşini en iyi yapan, bize optimum maliyetlerle maksimum faydayı sağlayacak firmayı bulmak her sektör için önemlidir. Bu yazımızda sizin için İstanbul’daki en iyi çelik konstrüksiyon firmalarını araştırırken dikkat etmeniz gereken  bazı önemli noktaları listeledik.

Çelik Konstrüksiyon Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kaliteli çelik malzemeler kullanılarak tasarlanan yapılar güçlü, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Özellikle 1999 depremi sonrasında başlayan değişim ile Çelik konstrüksiyon, yapı sektöründe  önemli bir yer tutmaktadır. Çelik Konstrüksiyon firması seçmeden önce aşağıdaki soruların yanıtlarını istemeniz daha doğru bir tercih yapmanızı sağlayacaktır.

  1. Firmanın Geçmişi:  Tecrübe her işte olduğu gibi Çelik Konstrüksiyon imalatında da önemlidir. Birlikte çalışacağınız firmanın ne zaman kurulduğu, bu işi ne kadar zamandır aralıksız yaptığı ve ana iş konulunun ne olduğu mutlaka dikkat edilmelidir.
  2. Firmanın Kadrosu: Firmanın geçmişi kadar personelin tecrübesi de önemlidir. Personelinin ne kadar başarılı işler çıkardığını firmanın referanslarını öğrenerek de inceleyebilirsiniz.
  3. Keşif ve Projelendirme:  Sipariş verdiğinizde, “hallederiz” şeklinde yanıt aldığınız ve hemen fiyat pazarlığına geçtiğiniz firma ile çalışmak için  iki kere düşünün. Sipariş veya ürün talepleri alındıktan sonra ihtiyaca göre yerinde keşif çalışması ve projelendirme yapılmalıdır.
  4. Sözleşme: Sözleşmeli çalışmak her iş için dikkat edilmesi gereken en önemli kurallardan birisi olmalıdır. Eğer firma sözleşme yapmaya yanaşmıyorsa, ileri de bir sorunla karışılaşma ihtimaliniz çok ama çok yüksektir.

İstanbul'daki En İyi Çelik Konstrüksiyon Firması; ‘Bayrakci Metal’

Bayrakcı Metal, 2004 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en prestijli firmaları ile birlikte çalışmıştır. Ülkenin farklı bölgelerindeki birçok projenin altına imzasını atmış ve  çok kısa sürede çelik konstrüksiyon ve  metal sektöründe öncü firmalar arasına girmiştir.

Referansları arasında, Marmaray, Metro İstanbul gibi Türkiye’nin en önemli projeleri yer almaktadır.

Tedarikçi firma olmaktan çok “bir çözüm ortağı” olarak kendini konumlandıran Bayrakcı Metal, bu amaca ve hedeflere uygun olarak müşterilerinin taleplerini kısa sürede istenen kalitede karşılamaya odaklanmıştır.

Ürün yelpazesinin tasarımından üretimine kadar her aşamada “yönetimde kalite anlayışı” dikkate alınmaktadır.

Ürün Talepleri ve Üretim Süreci

Bayrakcı Metal’in ürün talepleri ve üretim süreçlerine ilişkin uygulamaları şunlardır;

  • Sipariş veya ürün talepleri alındıktan sonra ihtiyaca göre yerinde keşif çalışması yapılır.
  • Süreç, statik hesaplamalar ve projelendirme çalışmaları ile devam eder.
  • Üretime alınan tüm malzemelerin girdi şartlarına uygunluğu kontrol edilir.
  • Üretimin her aşamasında sertifikalı kaynakçılar ve personel görev alır.
  • Deneyimli personel tarafından proses kontrolleri ile ürünün kalitesi incelenir.
  • Sevkiyat aşaması öncesi her ürün son kontrol ve çeşitli testlerden geçirilir.
  • Sevk onayının ardından müşterilerin istediği süre içinde ürünler “anahtar teslim” anlayışı ile teslim edilir.

Bayrakcı Metal; gelen bütün siparişler için ilk tasarımdan sevkiyata kadar geçen sürede kalite kontrol çalışmalarını eksiksiz yapmaktadır.

Sipariş ve talepleriniz için: talep@bayrakcimetal.com.tr

Bayrakcı İnşaat Metal San. Tic. Ltd. Şti.
Metal İş Sanayi Sitesi 12A Blok No:38-40 İkitelli
Başakşehir / İstanbul
Web Tasarım ve SEO
Talep Formu